Straight away zorgt voor een aanpak die werkt, verantwoord is en bovenal lekker. Het Straight away dieet is een zeer effectieve manier om af te vallen.

Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculaire voedingsdeskundigen en diëtisten. Met Straight away reken je razendsnel af met die overtollige kilo’s en ze blijven weg ! Afvallen met shakes, havermout, repen, warme maaltijden en soepen is makkelijk, verantwoord en vooral ook lekker! De Straight away maaltijdvervangers stop je makkelijk in je tas, je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen calorieën te tellen.

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op de vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten en reset je volledig. Wanneer je veel koolhydraten(suikers) binnen krijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed voor je, je lijf kan deze namelijk omzetten in vet.

Natuurlijk zal je het best af en toe moeilijk hebben en zal het soms pittig zijn om vol te kunnen houden. Ik help je graag en ondersteun en motiveer je waar ik maar kan!

Na het afvallen help ik je bij het af/op bouwen naar reguliere voeding en kijken we samen naar de , vaak kleine, aanpassingen in je levensstijl/ voedingspatroon zodat je ook na het dieet op gewicht blijft. Bij Beauty & Balance zijn er ook allerlei mogelijkheden om de huid te verstevigen en de spieren te trainen. (zie apparatuur)

Afvallen is leuk maar op gewicht blijven is nog leuker!

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen? Pak dan nu de telefoon en maak een afspraak! Afvallen is nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk geweest.

In de webshop kan je het aanbod Straight away producten vinden, vanaf 1-2-2023 gaan bestellingen via Leonie Beijsens van Knap Hair & Beauty. U kunt haar een Whatsapp bericht sturen met uw bestelling (06-10788417). Begeleiding is ook online mogelijk.

Recepten met Straight away producten

Chocolade Brownie (2 porties)

Benodigdheden:  1 zakje chocolade Straight away shake,  1 loco choc crunch reep, 6 eetlepels water

Werkwijze: Meng de inhoud van het zakje met water en de in kleine stukjes gebroken reep in een vuurvaste kom, roer goed door. Plaats het geheel ongeveer 1,5 minuut in de magnetron op 800 Watt en klaar is deze smaak sensatie.

Muffin

Benodigdheden:  1 zakje vanille Straight away shake (of iedere andere smaak), 4 eetlepels water beetje kaneelpoeder.

Werkwijze: Meng de inhoud van het zakje met het water in een vuurvaste schaal en roer goed door elkaar. Plaats het geheel ongeveer 1,5 minuut in de magnetron op 800 Watt. Bestrooi eventueel met een beetje kaneel.

Havermout pannenkoek

Benodigdheden: 1 zakje havermout Straight away, 1 ei , 150 ml water, beetje olijfolie.

Werkwijze: Meng de inhoud van het zakje met het water en het ei  in een vuurvaste schaal en roer goed door elkaar. Verwarm een beetje olijfolie in de koekenpan en giet het havermoutbeslag in de pan. Laat op een zacht vuurtje de pannenkoek gaar worden aan beide kanten. Smullen maar!

Latte Machiatto

Benodigdheden:  1 zakje cafe Noir Straight away shake, 200 ml warm water, 1 kopje espresso of 1 theelepel oploskoffie.

Werkwijze: Meng de inhoud van het zakje met het warme water en de koffie in de blender (warm water niet in een shake beker). Schenk het geheel in een mooi hoog glas en geniet van deze overheerlijke Latte Machiatto.

Caramel koekjes

Benodigdheden:  1 reep Straight away Caramel

Werkwijze: Verwarm de oven op 150 C. Snijd de reep in kleine stukjes en leg dit op een bakplaat. Schuif de bakplaat voor 5 minuten in de voorverwarmde oven, daarna is het genieten van deze heerlijke traktatie bij een kopje koffie of thee.

Warme Chocolademelk

Benodigdheden:  1 zakje Chocolade Straight away shake, 250 ml warm water.

Werkwijze: Meng de inhoud van het zakje met het warme water  in de blender (warm water niet in een shake beker). Schenk het geheel in een mooi hoog glas en geniet van deze overheerlijke warme chocolade melk.

Rosti

Benodigdheden:  1 zakje Hot Chili Straight away shake, 100 ml warm water, 1 prei, beetje olijfolie

Werkwijze: Meng de inhoud van het zakje met het water  roer goed door elkaar tot een beslagje. Verwarm een beetje olijfolie in de koekenpan en bak hierin de in stukjes gesneden prei. Bak het beslagje mee en vorm dit tot rondjes in de pan.

Andere suggesties voor bij de Straight away warme maaltijden:

  • Noodles met taugé
  • Spaghetti met tomaten en rucola
  • Pasta Broccoli met Broccoli of Bloemkool
  • Pasta Carbonara met Courgettes en Champignons
  • Pie met andijvie of spinazie
0