Sinds 2005 sta ik bekend als “De afslank Coach” van de Duin – en Bollenstreek.

Mijn studie, Klinische Chemie, is de basis van mijn knowhow van het menselijk lichaam.
Verdieping in de voedingsleer, orthomoleculaire voedingsleer en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van een (lazy) “keto” levensstijl zorgen ervoor dat er altijd een persoonlijk plan van aanpak gerealiseerd kan worden.
Iedere eerste van de maand organiseer ik een 10 day’s Feel Better Challenge in een besloten Facebook groep.
Tijdens deze Challenge help ik je door middel van dagmenu’s, voedingsadviezen, mindset tips, weetjes over eten, bewegingstips en ervaringsverhalen om in 10 dagen jouw levensstijl te veranderen zodat jij je beter gaat voelen en lekkerder in je vel zit.
Tijdens deze 10 day’s Feel Better Challenge ondersteunen we met exogene ketonen (zie mijn blog voor meer uitleg) zodat afvallen makkelijker dan ooit gaat. Maar de ketonen zorgen ook voor meer energie, betere focus, lekkerder slapen en mooiere huid, haar en nagels.
Geloof me, deze Challenge is gewoon leuk om te doen en gaat jou veel brengen!
Ik zeg altijd: “Gun jezelf de 10 day’s Feel Better Challenge en wordt de betere versie van jezelf”
Graag maak ik een afspraak met jou (online, bijvoorbeeld via zoom ) en luister ik naar jouw wensen zodat wij samen tot een behandelingsplan komen zodat jouw doel bereikt wordt.

Natuurlijk zal je het best af en toe moeilijk hebben en zal het soms pittig zijn om vol te kunnen houden. Ik help je graag en ondersteun en motiveer je waar ik maar kan!

Afvallen is leuk maar op gewicht blijven is nog leuker!

Heb je alles al geprobeerd om af te vallen? Meld je dan nu aan voor de volgende 10 day’s Feel Better Challenge, dan zorgen wij samen dat dit een succes wordt.

Afvallen is nog nooit zo leuk, lekker en makkelijk geweest.

In de webshop vind  je het aanbod van kookboeken die hierbij kunnen ondersteunen.

0