Persoonlijke Online begeleiding bij afvallen

 In Blog

Door corona is de “online wereld” nog meer uitgebreid. Zoomen en Teams vergaderingen zijn heel normaal en iedereen heeft er wel eens mee te maken. Nu ook de benzine prijzen de pan uit rijzen krijg ik steeds vaker het verzoek om online begeleiding te verzorgen. Eerlijk gezegd juich ik deze ontwikkeling alleen maar toe, het is tenslotte voor iedereen makkelijker en beter voor het milieu.

De ervaring leert inmiddels dat afvallen met begeleiding beter werkt, een coach die jou op de moeilijke momenten er door heen sleept is zeer waardevol. Deze rol vervul ik al sinds 2005 en nog steeds vol passie en enthousiasme.

De online begeleiding is hierop een welkome uitbreiding omdat ik op deze manier nog meer mensen kan helpen om zich weer lekker te voelen.

De mogelijkheden om gewicht kwijt te raken zijn ook steeds uitgebreider.

Bijvoorbeeld : Exogene ketonen is een relatief nieuw begrip (zie een eerder blog voor meer informatie). Een hoog ketonen level in het bloed zorgt o.a. voor beter vetverlies, meer energie en geen hongergevoel. Ketonen kunnen dus een prima ondersteuning zijn bij een afslanktraject.

Iedere eerste van de maand kan je aansluiten bij de 10 day’s Feel Better Challenge, deze vindt plaats in een besloten Facebook groep.

Heb je interesse in online begeleiding? Neem gewoon even contact met mij op via WhatsApp (06-42711145)

Ter introductie is de online begeleiding nu in de aanbieding  (geldig tm september 2022)

Sessie van een half uur normaal € 19,50 nu voor € 14,50

Recent Posts
0
Feestelijke recepten - Anja van den Berg