Passie voor koken

 In Blog

Mijn passie voor koken is door mijn promoterschap van de ketonen helemaal terug gekomen. Ik zal je vertellen hoe dat zo gekomen is.

Het gebruik van ketonen heeft als voordeel dat je binnen 1 uur alle voordelen van de ketose (vetverbranding) ervaart. Dus meer energie, betere focus, beter vetverlies, geen snaaineigingen , lekkerder slapen etc. Heel vaak wordt het gebruik van ketonen gecombineerd met koolhydraatarm/keto eten. (Dit is echter geen vereiste)

Uit mijn praktijk Beauty & Balance was ik natuurlijk al bekend met koolhydraatarme voeding maar door de ketonen ben ik mij daar verder in gaan verdiepen.

Recepten ontwikkelen en mijn eigen draai hieraan geven vind ik super leuk om te doen.

Mijn “keto – koken” is op Facebook, tiktok en Instagram ontstaan en inmiddels sta ik iedere week, met veel plezier,  live te koken voor de camera’s van de verschillende sociale media.

Terwijl ik dit schrijf heb ik totaal bijna 40.000 volgers op de verschillende social media kanalen. Vanuit al deze volgers kwam steeds vaker het verzoek om een kookboek te maken.

Zo’n zes jaar geleden had ik al het kookboek, Balanced Food geschreven dus hoe leuk is het om daar een vervolg aan te geven in de vorm van een keto/koolhydraatarm kookboek.

Ik eet zelf graag keto/koolhydraatarm omdat ik mij daar lekker bij voel. Ik bereken echter geen macro’s en ben niet heel streng keto. Vandaar de naam “Lazy Keto”.

Ik vind vooral dat eten een feestje moet zijn maar ik maak keuzes in wat ik eet.

“Anja’s Lazy keto lifestyle” staat boordevol, makkelijke en smaakvolle keto/koolhydraatarme gerechten en is voor slechts € 8,95 als e-book of voor € 13,95 als soft-cover te bestellen via deze website.

Ideeën voor een vervolg boekje zijn er al dus daar wordt achter de schermen al hard aan gewerkt.

Recent Posts
0
Feestelijke recepten - Anja van den Berg