Corona kilo’s

 In Blog

Corona Kilo’s

Al bijna één jaar hebben we te maken met het corona virus. We hopen natuurlijk allemaal dat we snel weer naar een “normaal” leven terug kunnen. Maar ondertussen worstelen we met kinderen die thuis online les krijgen, thuis werken, een avondklok, winkels die dicht zijn, de horeca gesloten, kappers en schoonheidsspecialistes dicht en ga zo maar door……

Laatst zei een client tegen mij: “de glans is eraf” en dat vond ik mooi omschreven. Want natuurlijk tel ik mijn zegeningen, ik ben tenslotte gezond, ik heb een fijne relatie, fantastische kinderen en over Beauty & Balance mag ik ook niet klagen.

Maar ja, ik heb zo’n heimwee naar weer gewoon bij mijn vader op bezoek kunnen, een hapje eten in een restaurant, een bezoek bij de schoonheidsspecialiste, naar de kapper kunnen, gezellig met vrienden borrelen en eten, ons traditionele burendiner, kunnen reizen en gewoon iemand een hand of een knuffel kunnen geven.

Ik merk dat veel mensen last hebben van deze “heimwee” en hun frustratie uiten  in extra eten en/of drinken met het gevolg dat de “corona kilo’s” eraan vliegen.

Ik spreek helaas uit eigen ervaring maar ik heb mezelf toegesproken en gezegd: “nu is het klaar, de extra corona kilo’s gaan eraf”. Voor dat we het weten begint de lente en is het mooi weer. Hoe fijn is het om dan lekker in je vel te zitten en te genieten van de hopelijk, versoepelde regels en het mooie weer.

Wacht dus niet langer en kom in actie, ga afvallen! Ik help je graag om de corona kilo’s te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Mijn eigen praktijk is gevestigd in Hillegom maar mijn partnercoaches zijn goed vertegenwoordigd in Noordwijk, Haarlem, Spaardam, Amsterdam en Hoofddorp. Ook zij helpen jou graag!

Terwijl ik dit blog schrijf ligt Nederland bedolven onder een dik pak sneeuw  en schijnt de zon. Ook hier geniet ik van, een wandelingetje in de sneeuw met de zon in mijn gezicht. Laten we proberen om met z’n allen weer de “sunny site” te zien ?

 

Liefs,

Anja

Recent Posts
0