Body2Balance en Beauty & Balance

 In Blog

In 2005 begon ik met een praktijk om cliënten te begeleiden bij het afvallen. Ik had zelf alle diëten al geprobeerd maar was in 2005 succesvol 17 kg af gevallen met behulp van maaltijdvervangers. Ik vloog toen nog bij de KLM maar vond het vliegende leven steeds lastiger te combineren met mijn jonge gezin.

De stap om voor mijzelf te beginnen was dan ook een logisch gevolg. Ik volgde een opleiding voedingsleer en kon, ook veel uit eigen ervaring, cliënten begeleiden. Body2Balance was geboren. Ik breidde Body2Balance steeds meer uit, diverse opleidingen (o.a. orthomoleculaire voedingsleer, IPL Definitief ontharen) en apparatuur. Ook de beauty tak bleek een goede aanvulling te zijn. Mijn toenmalige partner, Rachid Fathi, schoolde zich tot acupuncturist en stapte ook in Body2Balance.

Body2Balance, een mooi bedrijf waarin ik tot op de dag van vandaag, met veel passie werk.

In januari 2020 is het, na 15 jaar Body2Balance, tijd voor een volgende stap en wordt het bedrijf anders ingericht. Rachid heeft zijn eigen onderneming voor de acupunctuur. Het afvallen met Straight away valt onder Body2Balance – gewichtsbeheersing en mijn eigen onderneming, Beauty & Balance behelst: Beauty – schoonheidssalon, afvallen (ook met ondersteuning van apparatuur), Dr. Juchheim crèmes en supplementen.

Verder geef ik trainingen voor partners van Dr. Juchheim zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Deze trainingen zijn weer een nieuwe uitdaging voor mij en ik merk dat ik de trainingen en het opbouwen van een team ontzettend leuk vind.

Ik ben blij en dankbaar dat ik al zoveel mensen heb kunnen helpen naar een gezondere levensstijl, een gezond gewicht en een mooier uiterlijk. Fijn dat deze aspecten binnen Beauty & Balance bij elkaar komen en elkaar versterken.

Heb je een vraag over afvallen, gezondheid en/of je uiterlijk? Wil je meer weten over de mogelijkheden met Dr. Juchheim producten (zakelijk of cliënt met korting)? Schroom niet om contact met mij op te nemen. Samen bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en maken we een behandelplan.

Graag tot snel.

Liefs, Anja

 

 

 

Recent Posts
0