Goede voornemens

 In Blog

Wellicht is het herkenbaar voor velen dat de maand januari vol staat met goede voornemens. Afvallen, gezond leven, meer bewegen, geen alcohol (dry januari) noem zo maar op.

Uiteraard spreek ik veel mensen die ook deze goede voornemens hebben maar wat blijkt, eigenlijk hadden zie vorig jaar ook al en het jaar daarvoor ook al….. Dat is toch jammer. Waar gaat het mis?
Als je iets structureels wilt veranderen heeft dat tijd nodig. zo geldt dit ook voor gewichtsverlies. Het lukt mensen vaak prima om af te vallen maar het vasthouden van het nieuwe gewicht is toch een stuk lastiger. Ik heb hier mijn vak van gemaakt en zie het als een uitdaging om hierbij te helpen en te ondersteunen.

Ik adviseer altijd om te kijken naar kleine veranderingen zodat het een reëel en haalbaar doel wordt. Zoek steun bij anderen, dit is geen teken van zwakte maar maakt het op moeilijkere momenten alleen maar makkelijker. Wees eerlijk en oprecht voor jezelf, je wilt maar voor één iemand af vallen en dat ben jijzelf!

Laten we samen ervoor zorgen dat je 2020 jouw doel behaalt en in 2021 kan zeggen, ik heb het gehaald en ik ben nog steeds blij met het resultaat!

Liefs,

Anja

 

 

Recent Posts
0