ByeByeCellulite – €  124.95

 In Producten

ByeByeCellulite                        €  124.95

ByeByecelllulite bevat een combinatie van actieve, natuurlijke ingrediënten, die diep inwerken op de huid. Hierdoor zal de cellulitehuid er gladder en strakker uit gaan zien.

ByeByeCellulite is er ook voor de gevoelige huid: ByebyeCellulite Sensitive.

Deze hoog actieve crème werkt in 6 stappen:

  1. Verbetering van de doorbloeding
  2. Voelbare warmteontwikkeling
  3. Zichtbare verbetering van de huid
  4. Maakt de huid gladder
  5. Versterkt de elasticiteit van de huid
  6. Harmoniseren huidbeeld

Testen

Maak een voorfoto van je probleemzones bij goed licht. Reinig de huid eerst goed met het tonic water van Juchheim. Breng vervolgens de crème aan in een dun laagje. Na enkele minuten zal je huid reageren: roodheid, hitte, tintelingen. Maak tussen de 2 en 4 uur een nafoto. Je zult versteld staan van het verschil! Dit verschil is uiteraard tijdelijk, maar toont wel aan dat je goed op de crème reageert en dat een kuur tot een beter huidbeeld zal leiden.

Kuur

Afhankelijk van de mate van cellulite duurt een kuur 30 tot 90 dagen.De eerste effecten zullen al snel optreden. De huid voelt zachter aan, de doorbloeding wordt beter. Soms neemt de cellulite in het begin of na 4 tot 6 weken iets toe omdat er vocht en afvalstoffen aan de cellen onttrokken worden, blijf doorgaan met smeren! Het is een goed teken en het huidbeeld zal snel beter worden. Als het gewenste resultaat bereikt is kan je afbouwen en beginnen met onderhoud. Om het resultaat vast te houden is 2 à 3 maal per week smeren voldoende.

Gebruik

Een pot bevat 200 ml. Breng de crème 2 maal daags aan op een met tonic water gereinigde huid. De kortdurende roodheid en warmte zullen na een dag of 5 verdwijnen. Ga niet in de zon als de huid nog rood en warm is! Reageert je huid toch heftig, gebruik dan de ByeByeCellulite® sensitive.ByeByeCellulite® sensitive is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en voor langdurige behandeling. Er is geen zichtbare roodheid, hitte of tintelingen. Kan ook gebruikt worden in warme gebieden en in fel zonlicht. Tip: Kijk ook eens naar LIPOSCULP (bij vetophopingen) en 3D BODY LIFT ULTRA FIRMING BODY CREAM (tegen verslapping)

 

Recent Posts
0