Ontbijt

 In Blog

Time to wake up!

Onderzoek wijst uit dat het tekort aan voedingstoffen dat je oploopt door het ontbijt over te slaan, gedurende de rest van de dag lasting is in te halen.

Ontbijten met de Staight away goodmorning shake is makkelijk, snel, gezond en lekker!

De uitdrukking “ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar” gaat in zoverre op dat het ontbijt erg gezond en belangrijk is om af te vallen en op gewicht te blijven en in het algemeen voor de gezondheid.

De goodmorning shake bevat alle vitaminen en mineralen, heeft een toevoeging pre-biotica in de vorm van inuline vezels en fructo oligosachariden. Pre-biotica is een verzamelnaam van onverteerbare koolhydraten en voedingsvezels. Pre-biotica stimuleren de groei van goede bacteriën in de dikke darmflora. Pre-biotica kan obstipatie verminderen.

De shake is geschikt voor iedereen die extra aandacht wil besteden aan zijn gezondheid en/of gewicht. De shake wordt ook aanbevolen voor rokers en bij perioden van stress. Door de unieke samenstelling is deze shake ook uitermate geschikt voor sporters om sneller te herstellen na een training.

Kortom ik noem deze shakes altijd mijn favoriete powerfood/superfood shake!
een heerlijke, gezonde start van de dag!

Recent Posts
0